Hoppa till innehåll →

Over mezelf

Hoi, mijn naam is Anton en ik heb een ongelooflijke passie voor webdesign. Tegenwoordig is webdesign één van de meest populaire en goedbetaalde banen. Een paar jaar geleden motiveerden ouders hun kinderen om artsen, ingenieurs en wetenschappers te worden; vandaag de dag motiveert men hen ook om webdesigners te worden. Zij met het meeste enthousiasme in het ontwerpen van websites kunnen ver komen. Webdesign maakt deel uit van de creatieve kunsten en vereist dat ontwerpers hun eigen creativiteit en verbeeldingskracht verkennen, of het nu gaat om het creëren van een logo voor een websitebanner of het ontwerpen van een homepage, technische kennis en creativiteit is nodig voor beide.

Mijn gidsen in webdesign

Ook al durf ik wel enkele opdrachten aannemen van vrienden of kennissen, mijn passie is voornamelijk een hobby gebleven. Ik beleef er vooral veel plezier aan. Via deze blog wil ik graag mijn kennis delen met jullie. Dit doe ik aan de hand van eenvoudig te volgen gidsen. Je hoeft geen professional te zijn om een blog te maken. Met behulp van bijvoorbeeld WordPress, staat de blog die je al zolang wil in enkele stappen online.

 

 

Deze blog gaat voornamelijk over mijn inspiratie achter webdesign in termen van wat je allemaal kan doen om je te onderscheiden van alle andere websites en blogs. Voordat ik inga op de zeven wonderen achter de perfecte site, moet ik zeggen dat ik heel wat heb geëxperimenteerd en mezelf in persoonlijke projecten heb gestort om zoveel mogelijk ervaring op te doen. Waar te starten om een website te creëren? De markt en concurrentie groeit snel. Als je een blog of website wilt creëren die opvalt en blijft opvallen, kan je het beste in het achterhoofd houden dat je er dagelijks mee bezig moet zijn!

Tips van Anton

In de groeiende markt neemt webdesign een grote plaats in en ook het groeiende aantal webdesigners verhoogt de concurrentie. Maar niet alleen als designer. Ook het creëren van een website of blog is vandaag de dag een grote uitdaging. Niet vanwege de moeilijkheidsgraad, maar omdat er al miljoenen online zijn en er dagelijks een groot aantal bijkomt. Om jezelf uit te dagen in deze groeiende markt en vooruit te kijken met het doel om je website of blog succesvol te maken, is geweldige inspiratie en heel veel creativiteit nodig. De tips die ik meegeef, geven je alvast wat voorsprong!